CENTRU GDPR

1. Prelucrarea datelor cu caracter personal la nivelul ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR – click aici

2. Formulare de exercitare a drepturilor de către persoana vizată:

Cerere de exercitare a dreptului de acces – click aici Cerere pentru exercitarea dreptului de rectificare – click aici Cerere pentru exercitarea dreptului de ștergere – click aici

3. Acte normative:

Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), emis de către Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene; – click aici

Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor); click aici

Legea nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu modificările și completările ulterioare; click aici

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare; click aici

Decizia Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal nr. 128/2018 privind aprobarea formularului tipizat al notificării de încălcare a securităţii datelor cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor); click aici

4. Link-uri utile:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – click aici Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor (AEPD) – click aici Bordul European de Protecția Datelor (EDPB) – click aici

5. Contact DPO

Email: dpo@alde.ro

!!! Pentru a i se da curs, cererea persoanei vizate trebuie să fie datată și semnată. Fiecare dintre formulare are o durată medie de completare de 3 minute, iar scopul colectării informațiilor este de a se permite identificarea corectă a persoanei, în vederea soluționării cererii.

 



Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru optimizarea și îmbunătățirea conținutului. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră că pagina noastră web să poată seta fișiere de tip cookie în browserul dumneavoastră.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Atunci când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații despre browserul dvs., cel mai frecvent sub formă de cookie-uri. Poți gestiona politica de cookie-uri aici.

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru funcționarea site-ului web și nu pot fi oprite în sistemele noastre.

Pentru a utiliza acest site web, utilizăm următoarele cookie-uri necesare din punct de vedere tehnic:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Refuză toate
Acceptă toate